MEDEGEFINANCIERD DOOR DE EUROPESE UNIE

DE EUROPESE UNIE STEUNT CAMPAGNES VOOR DE PROMOTIE VAN HOOGWAARDIGE LANDBOUWPRODUCTEN

Bospaddenstoelensoep met knoflookcroutons

4 personen

HomeInspiratieWarme MaaltijdRecept Bospaddenstoelensoep met knoflookcroutons

Bereiding

Maak eerst een sterke kippenbouillon van de bouillonblokjes en breng aan de kook.
Voeg vervolgens de room toe en kook rustig verder. Voeg dan de rouxkorrels toe zodat er een crèmesoep ontstaat. Voeg nu de gesneden, schone paddenstoelen toe en laat dit even inkoken. 

Lekker met knoflookcroutons! 

Delen via

IngredientsTitle

1 liter sterke kippenbouillon van bouillonblokjes

100 gr Parijse champignons

100 gr shiitake

100 gr oesterzwam

100 gr champignons

2 dl room

100 gr rouxkorrels

100g croutons van oud brood

NutrientsTitle

  • Energie (kcal)331
  • Koolhydraten (gram)17
  • Voedingsvezel (gram)3.3
  • Vetten (gram)25.5
  • Waarvan verzadigd13.8
  • Eiwitten (gram)6.7