MEDEGEFINANCIERD DOOR DE EUROPESE UNIE

DE EUROPESE UNIE STEUNT CAMPAGNES VOOR DE PROMOTIE VAN HOOGWAARDIGE LANDBOUWPRODUCTEN

Bruschetta met drie kleuren tomaatjes en burrata

HomeInspiratieVegetarischBruschetta met drie kleuren tomaatjes en burrata

Bereiding

Snijd alle tomaten in kleine blokjes. Snipper 1 teentje knoflook fijn. Meng de tomatenblokjes met de knoflook en basilicum, breng verder op smaak met peper en zout. Laat 30 minuten marineren in de koelkast.

Snijd het brood in schuine plakjes. Wrijf de sneetjes brood in met het gehalveerde teentje knoflook, snijkant op het brood. Dit geeft extra knoflooksmaak aan het broodje, zonder te overheersen. Sprenkel er nog wat olijfolie over.

Rooster de sneetjes brood op de bbq of grillpan. Beleg met de tomatensalsa en een stukje burrata. Lekker met een extra krakje peper.

je kan natuurlijk ook een bruin stokbrood gebruiken

Delen via

IngredientsTitle

1 stokbrood (wit of bruin)
1 rode tomaat
1 groene tomaat           
1 gele tomaat
2 teentjes knoflook
½ koffielepel gedroogde basilicum
Olijfolie
Peper en zout
1 bolletje burratta kaas

NutrientsTitle