Volkorenbruschetta met rauwe ham en meloen

2 personen

HomeInspiratieLunchVolkorenbruschetta met rauwe ham en meloen

Bereiding

Rooster de sneden brood in een grillpan of in de broodrooster mooi bruin. Schil intussen de meloen, verwijder de pitjes en snijd het stuk in 8 dunne plakken. Leg de geroosterde sneden brood op vier bordjes en sprenkel er wat olijfolie over. Strijk over elk sneetje een eetlepel honing uit. Vouw de plakjes rauwe ham losjes op en rangschik ze samen met de plakken meloen op de sneden brood. Maal er eventueel wat zwarte peper boven. Strooi de basilicumreepjes over de sneetjes.

Bereidingstijd: ca. 10 minuten

Delen via

IngredientsTitle

4 dikke sneden volkorenbrood

1/4 meloen

2-3 eetlepels olijfolie

4 eetlepels honing

8 plakjes rauwe ham

versgemalen zwarte peper

2 eetlepels verse basilicum, in reepjes

NutrientsTitle

  • Energie (kcal)465
  • Koolhydraten (gram)57
  • Voedingsvezel (gram)4
  • Vetten (gram)17.7
  • Waarvan verzadigd3.9
  • Eiwitten (gram)18.6