MEDEGEFINANCIERD DOOR DE EUROPESE UNIE

DE EUROPESE UNIE STEUNT CAMPAGNES VOOR DE PROMOTIE VAN HOOGWAARDIGE LANDBOUWPRODUCTEN

Volkoren clubsandwich met kaas en hesp

HomeInspiratieLunchVolkoren clubsandwich met kaas en hesp

Bereiding

  1. Haal de bladen van de kleine Romeinse sla los. Maak eventuele grote bladeren wat kleiner. Snijd de tomaten in plakjes. Schaaf de kaas in plakjes. Leg 4 boterhammen voor je neer en besmeer ze met boter.
  2. Beleg de boterhammen met wat sla, leg daarop de kaas. Smeer daar wat mosterd of ketchup op. Leg er een boterham bovenop.
  3. Besmeer ook die met boter. Verdeel de schijfjes tomaat erover en leg daarop de sneetjes hesp. Leg daar wat ringen rode ui op en de resterende sla. Besmeer de laatste 4 boterhammen met boter en leg ze op de belegde boterhammen. Prik in elke sandwich twee prikkers en snijd ze schuin doormidden.

Delen via

IngredientsTitle

1 kropje  kleine Romeinse sla
200 g lekkere tomaten
150 g pittige kaas
12 volkoren boterhammen
boter
4 sneetjes lekkere hesp
wat ringen rode ui
mosterd en/of ketchup

NutrientsTitle