MEDEGEFINANCIERD DOOR DE EUROPESE UNIE

DE EUROPESE UNIE STEUNT CAMPAGNES VOOR DE PROMOTIE VAN HOOGWAARDIGE LANDBOUWPRODUCTEN

Kruidensneetje met kipfilet

2 personen

HomeInspiratieLunchRecept Kruidensneetje met kipfilet

Bereiding

Halveer de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in piepkleine blokjes. Snijd de kipfilet in dunne reepjes. Meng de Philadelphia met de bieslook en peterselie. Breng op smaak met zwarte peper. Halveer de sneetjes roggebrood diagonaal en bestrijk ze royaal met de kruidenspread. Verdeel de reepjes kip en de blokjes tomaat erover. Leg de sneetjes op een schaal.

Bereidingstijd: 8-10 minuten. 

IngredientsTitle

3 sneetjes licht roggebrood
2 kleine trostomaten (Tasty Tom)
3 plakjes kipfilet (vleeswaar)
1 vlootje Philadelphia of soortgelijk light (150 g)
2 eetlepels bieslook, fijngeknipt
2 eetlepels (platte) peterselie, fijngeknipt
versgemalen zwarte peper

NutrientsTitle

  • Energie (kcal)320
  • Koolhydraten (gram)19.5
  • Voedingsvezel (gram)3.9
  • Vetten (gram)15.6
  • Waarvan verzadigd3.1
  • Eiwitten (gram)25.2