MEDEGEFINANCIERD DOOR DE EUROPESE UNIE

DE EUROPESE UNIE STEUNT CAMPAGNES VOOR DE PROMOTIE VAN HOOGWAARDIGE LANDBOUWPRODUCTEN

Broodje frisse forelkwark

4 personen

HomeInspiratieLunchBroodje frisse forelkwark

Bereiding

Prak de forel met de kaas, het citroensap, de citroenschil en de olie tot een grove massa.

Voeg de kruiden en fijngesneden kapertjes toe en meng.

Verdeel de forelkwark over 4 sneetjes brood en garneer met schijfjes radijs en kapertjes.

Dek elke boterham toe met een sneetje brood.

Trefwoorden

Delen via

IngredientsTitle

8 sneetjes volkoren brood

250g gerookte forel

250g plattekaas

6 el fijngehakte tuinkruiden naar keuze, vers of diepvries

1 el citroensap en optioneel de geraspte schil van 1 bio citroen

1 el kapertjes fijngesneden en extra kapertjes voor de afwerking

1 bosje radijsjes

1 el olijfolie

Peper en zout