MEDEGEFINANCIERD DOOR DE EUROPESE UNIE

DE EUROPESE UNIE STEUNT CAMPAGNES VOOR DE PROMOTIE VAN HOOGWAARDIGE LANDBOUWPRODUCTEN

Brioche met zure room en bosvruchten

4-5 personen

HomeInspiratieLunchBrioche met zure room en bosvruchten

Bereiding

Rooster de sneden briochebrood in een hete grillpan of in de broodrooster mooi bruin. Roer intussen de zure room los met de vanillesuiker. Leg de geroosterde sneetjes op bordjes en schep er 1 tot 2 flinke lepels zure room op. Schep hierop wat bosvruchtenjam en garneer met verse bosvruchten. Bijvoorbeeld frambozen, bramen, blauwe en/ of rode bessen.

Bereidingstijd: ca. 8 minuten 

Delen via

IngredientsTitle

4-5 dikke sneden briochebrood

125 ml zure room

1 zakje vanillesuiker

4-5 eetlepels bosvruchtenjam

200 g verse bosvruchten

NutrientsTitle

  • Energie (kcal)168
  • Koolhydraten (gram)25
  • Voedingsvezel (gram)4
  • Vetten (gram)5.5
  • Waarvan verzadigd3
  • Eiwitten (gram)3.5