MEDEGEFINANCIERD DOOR DE EUROPESE UNIE

DE EUROPESE UNIE STEUNT CAMPAGNES VOOR DE PROMOTIE VAN HOOGWAARDIGE LANDBOUWPRODUCTEN

Briochebroodjes gevuld met fruit 

HomeInspiratieFeestdagenBriochebroodjes gevuld met fruit

Bereiding

Snijd een kapje van de bovenkant van de briochebolletjes. Druk de binnenkant van het broodje aan zodat een bakje ontstaat. Snijd de perzik met schil in partjes. Schil de kiwi en snijd ook in partjes. Snijd de meloen in stukjes. Hou 4 frambozen apart en schep de rest met de perzik, kiwi en meloen om in een kom. Roer de vanillesuiker door de halfvolle kwark. Vul de bodem van de broodbakjes met een beetje vanillekwark en verdeel hierover het fruit. Schep er nog een lepel vanillekwark op en garneer met ene framboos. Zet de deksels van de bolletjes er schuin op.


Tip: Maak voor een picknick de broodbakjes, fruitsalade en vanillekwark. Verpak apart en doe de
kwark en het fruit op de picknicklocatie in de broodjes. Garneer met een framboos.

Delen via

IngredientsTitle

4 briochebolletjes
1 perzik
1 kiwi
100 g meloen
50 g frambozen
1 zakje vanillesuiker
150 g dikke kwark (of platte kaas)

NutrientsTitle

  • Energie (kcal)207.5
  • Koolhydraten (gram)33
  • Voedingsvezel (gram)2.58
  • Vetten (gram)3.88
  • Waarvan verzadigd2.35
  • Eiwitten (gram)8.1