Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd van het stokbrood eerst 4 flinterdunne plakjes schuin af en daarna ook schuin 8 iets dikkere plakjes. Snijd de rest in heel kleine blokjes. Bak de flinterdunne plakjes en blokjes brood op de bakplaat in de oven in 8-10 minuten krokant. Bestrijk de iets dikkere sneetjes stokbrood met kruidenkaas. Leg op 4 sneetjes een toef waterkers met daarop 1/3 deel van de plakjes komkommer. Dek de sneetjes af met de andere sneetjes met de besmeerde kant naar beneden. Snijd de rest van de komkommer in reepjes. Verwarm de kippenbouillon met de kipfilet, weer 1/3 van de komkommer en de dragon. Meng de rest van de komkommer met olijfolie, wijnazijn en peper en zout tot een salsa. Schep dit in kleine glaasjes en zet de stokbroodwafeltjes erin. Serveer op vier lange borden naast elkaar een sandwich, een klein kopje bouillon met minicroutons en een glaasje salsa met een stokbroodwafeltje.
Bereidingstijd: 25 minuten