Tapas Roquefort-spek-dadel

8 stuks

HomeInspiratieApero-TimeRecept Tapas Roquefort-spek-dadel

Bereiding

Vul de dadels met een olijf en rol deze vervolgens in het spek. Bak ze in een grillpan met iets olijfolie rondom bruin en knapperig. In dezelfde pan toast je het brood. Snij het brood in plakjes van 2 cm dikte. Toast het brood in de grillpan. Voeg geen olie meer toe. Verdeel de Roquefort over het brood. Doe een prikker in het spek- dadel- olijfrolletje, en zet deze vast op het met Roquefort belegde broodje.

Bereidingstijd: ca. 15 minuten.

Dit is een heerlijk tapas/borrel hapje voor feestelijke gelegenheden. 

Delen via

IngredientsTitle

8 sneetjes palissade/ciabatta brood
8 dadels zonder pit
8 groene olijven zonder pit
8 plakjes ontbijtspek
150 gr Roquefort

NutrientsTitle