Suikerbroodrondjes met wildpaté en balsamicostroop

10 stuks

HomeInspiratieApero-TimeSuikerbroodrondjes met wildpaté en balsamicostroop

Bereiding

Doe de honing en de azijn in een pannetje. Laat op zeer laag vuur tot 1/3 inkoken.  Laat afkoelen. Verwarm een oven voor op 180 graden. Steek rondjes uit het suikerbrood en rooster deze mooi bruin in de oven. Portioneer de wildpate. Leg de paté op de suikerbroodjes en trek mooie streepjes balsamicostroop over de paté.

Garneer eventueel met een blaadje rucola of een eetbaar bloemetje

Delen via

IngredientsTitle

500 ml balsamico-azijn

50 g honing

5 plakken suikerbrood

200 g wildpaté

NutrientsTitle

  • Energie (kcal)123
  • Koolhydraten (gram)19.6
  • Voedingsvezel (gram)0.6
  • Vetten (gram)3.1
  • Waarvan verzadigd0.7
  • Eiwitten (gram)3.8