MEDEGEFINANCIERD DOOR DE EUROPESE UNIE

DE EUROPESE UNIE STEUNT CAMPAGNES VOOR DE PROMOTIE VAN HOOGWAARDIGE LANDBOUWPRODUCTEN

Broodje erwt-en-eierkoek

4 personen

HomeInspiratieLunchBroodje erwt-en-eierkoek

Bereiding

Klop de eieren los met 4 el water en voeg de erwten, kruiden en naar smaak peper, zout en muskaatnoot toe.

Verwarm de olie op laag vuur in een braadpan met antiaanbaklaag. Voeg het eimengsel toe en laat stollen met het deksel op de pan.

Verdeel de eierkoek over 4 boterhammen en beleg met kiemen.

Dek elke boterham toe met een sneetje brood.

Delen via

IngredientsTitle

8 sneetjes volkoren brood

4 eieren

250 g gekookte fijne doperwten

2 el gehakte munt of peterselie, naar keuze

Bakje kiemen

1 el koolzaadolie

Peper en zout, nootmuskaat