CAMPAGNE GEFINANCIERD MET STEUN VAN DE EUROPESE UNIE

DE EUROPESE UNIE STEUNT CAMPAGNES VOOR DE PROMOTIE VAN HOOGWAARDIGE LANDBOUWPRODUCTEN

Broodje Jambon d’Ardenne en crèmepaté met veenbessenkonfijt

4 personen

HomeInspiratieVleesRecept broodje Jambon d’Ardenne en crèmepaté met veenbessenkonfijt

Bereiding

Kook 500 gr veenbessen met 1 dl water en 2 dl rode wijn en 200 gr rietsuiker tot een mooie konfijt en laat deze afkoelen. Besmeer het brood met de kruiden-roomkaas. Beleg met de Jambon d’Ardenne en daarop de plak paté. Garneer met de veenbessenkonfijt, de cresson en de frisée sla. 

Trefwoorden

IngredientsTitle

4 plakken bruinbrood

8 plakken Jambon d’Ardenne

4 eetlepels kruidenroomkaas

4 plakken crèmepaté

Paar blaadjes frisée sla

Toefje cresson of waterkers

500 g veenbessen 

200 g rietsuiker

2 dl rode wijn

1 dl water

NutrientsTitle

  • Energie (kcal)398
  • Koolhydraten (gram)33.3
  • Voedingsvezel (gram)3.3
  • Vetten (gram)21.3
  • Waarvan verzadigd9.3
  • Eiwitten (gram)16.8