CAMPAGNE GEFINANCIERD MET STEUN VAN DE EUROPESE UNIE

DE EUROPESE UNIE STEUNT CAMPAGNES VOOR DE PROMOTIE VAN HOOGWAARDIGE LANDBOUWPRODUCTEN

Broodsoep

6 personen

HomeInspiratieSoepRecept broodsoep

Bereiding

Snijd het brood in blokjes of scheur het in kleine stukken. Smelt de roomboter in een ruime pan en fruit de ui en de knoflook totdat ze zacht zijn. Voeg de bouillon toe en breng langzaam aan de kook. Voeg vervolgens ook de room toe en breng weer aan de kook. Bind de soep af met het brood en breng op smaak met de grove mosterd. 

Serveer eventueel nog met los brood.
Trefwoorden

Delen via

IngredientsTitle

1 liter kippen- of groentebouillon

2 dl slagroom

500 gr (oud) brood

4 teentjes knoflook

2 uien gesnipperd

1 eetlepel grove mosterd

50 gr roomboter

NutrientsTitle

  • Energie (kcal)709
  • Koolhydraten (gram)80
  • Voedingsvezel (gram)6
  • Vetten (gram)24.5
  • Waarvan verzadigd14.5
  • Eiwitten (gram)38.7